Kategorier

Mammut Kompakt MTI Spring Syntetisk Blå Soveposer,mammut fjellsko test,Handle bestselgere

NOK1,345.08  NOK672.54Du får 50% avslag
  • Modell: Mammut 004173
  • 7046 stk. på lager
  • Mammut Kompakt Mti 3 Season Syntetisk Soveposer Noble,mammut sekk,forskjellige farger
  • Mammut Kompakt MTI Winter Syntetisk Soveposer,mammut crater jakke,Detaljist
  • Mammut Kompakt Spring 195 Syntetisk Soveposer,mammut salg tanum,utmerket verdi
  • Mammut Kompakt MTI Summer Syntetisk Soveposer,mammut salg libris,salg promo
  • Mammut Nordic Oti 3 Season Syntetisk Blå Soveposer,mammut seng til salgs,verdifull
Mammut Kompakt MTI Spring Syntetisk Blå Soveposer,mammut fjellsko test,Handle bestselgere_checkout

Description

mammut fjellsko Mammut Soveposer Syntetisk , Mammut Kompakt MTI Spring Syntetisk Blå Soveposer,mammut fjellsko test,Handle bestselgere mammut sport norge,Valgene varene

Den multi prisbelønte legende: Ultralight, extremey komprimerbar og enestående vekt / isolasjon forhold. Best i klassen når det gjelder pakkestørrelse.
Egenskaper:
Den høye ytelsen Ajungilak® MTI ™ Pro fylling kombinerer lav vekt, optimal kompressibilitet og maksimal varmeisolering
Utmerket vekt / isolasjon forhold
Silkemyke stoffer
Ergonomisk Foot øker komfort og isolasjon
Ideell for:
backpacking
Egnet for:
Reise
Nærme seg
spesifikasjoner:
Hovedstoff:
50D Nylon (bluesign® godkjent)
Ytre Materiale: Polyamid 100%
fôr:
Kompakt MTI Spring
50D Nylon (bluesign® godkjent)
Ytre Materiale: Polyamid 100%
Fyll:
Ajungilak® MTI ™ Pro
Ytre Materiale: Polyester 100%
Stell:
Ikke la posen i kompresjons sekk for lange perioder. Oppbevar den løst eller sette ned poser i den medfølgende butikken pose og syntetiske poser med løsne kompresjonsremmer.
Lufte posen etter bruk. Husk kroppen avgir ca 1/3 av en liter svette hver natt.En sovepose liner og / eller en ytre pose forlenger levetiden av posen, samt øke varmen effekt.
Ikke rull vesken. Fra og med fotenden, stappe posen inn i ting sekk, ta vare å fordele bulk jevnt. Roter bag som deg ting og knele på den hvis NØDVENDIG. Dette vil forlenge levetiden og ytelsen til fyllet.
Vask vesken hvis virkelig nødvendig. For eksempel hvis det er veldig skittent, stinker eller Loft er shrinking.Ajungilak soveposer er er mothproof og ikke allergifremkall.
Hvordan vaske en ned eller syntetisk fiber sovepose Juster vanntemperaturen i henhold til vaskeanvisningen:
Vask i vaskemaskin (merk informasjon ovenfor!) På dobbel skylling eller for hånd i badekaret. Til Håndvask, til karet med vann og tilsett spesialmiddel. Senk sovepose i såpeskum med glidelås lukket, la det trekke i ca 1 time og skyll grundig flere ganger. Trykk vannet forsiktig ut (under ingen omstendigheter vri soveposen ut) og løft den forsiktig ut av karet.
Hvordan tørke en ned sovepose:
Spre sovepose til tørk i romtemperatur på en stor vask stativ. Ned klumper som henger sammen i kamrene må trykkes ut hvert 30. minutt. Etter 4 timer løsne opp klumper ved å trykke sovepose med hånden. Etter to dager riste posen ut og det vil være nesten tørr. Du kan nå fullføre tørkeprosessen i en stor tørketrommel (minst 10 kg kapasitet). Se opp for hot spots i tørketrommelen, da disse kan brenne ytterstoffet! Hvis du bruker en tørketrommel (minst 10 kg kapasitet), må du huske å sette den til ikke mer enn 40 ° C. Lukk glidelåsen og legge til et par tennisballer å løsne opp fyllet.
Hvordan tørke en syntetisk fiber sovepose:
Hvis du bruker en tørketrommel, må du huske å sette den til ikke mer enn 40 ° C. Se opp for hot spots i tørketrommelen, da disse kan brenne ytterstoffet! Lukk glidelåsen og legge til et par tennisballer å løsne opp fyllet.
Tørketid uten en tørketrommel: ca. 24 timer.
Down tap:
Å tilby en behagelig temperatur, må sovepose være luft gjennomtrengelig. Dette har imidlertid den konsekvens at de fineste tråder av ned kan jobbe seg gjennom stoffet. Det er viktig å forstå at ned tap betyr ikke at stoffet er skadet eller forringet. Den beste løsningen er å trekke spredt tilbake ned i fylle bakfra. Det lille hullet hvor fibrene har skilt vil vanligvis reparere seg selv ved naturlig reposisjonering av fibrene som soveposen er i bruk. Denne prosessen kan bli fremskyndet ved å forsiktig gni eller massere stoffet i området rundt hullet.
Ikke trekk ned ut av soveposen! Inne i sovepose de ned klynger er blandet sammen og noen ganger knyttet sammen. Hvis du trekker ut en ned klyngen, vil en annen følge. Dette vil unødig øke hullet mellom fibers.There er ingen pustende ned soveposer som har absolutt ingen forskudds tap. Tapet av et par tråder av ned ligger i naturen av teknologien og betyr ikke at produktet er defekt. Å miste noen ned strengene vil ikke redusere isolasjon av soveposen. Vårt samarbeid med verdens ledende stoff leverandører, som gir garantert ultra tett veve ned kvalitet, gjør at vi er i stand til å garantere absolutt topp ytelse.

Velkommen til våre Mammut Kompakt MTI Spring spesialtilbud! Tenk på Mammut juledag Oslo når du ønsker å fornye dine utendørs materialer. Mammut juledag Oslo er er en nettbutikk som fungerer samme med de beste nasjonale og internasjonale merkene som Mammut så du kan finne alt du ser etter for og nye ditt liv. Sjekk våre tilgjengelige produkter i Soveposer.

Beskrivelse

Spesifikasjoner

Vekt: Fra 1 til 2 kg Behagelig temperaturgrense: Fra 5 til -5 °c Farge: Blå
Mammut - Soveposer - Syntetisk,Vekt: fra 1 til 2 kg,Behagelig temperaturgrense: fra 5 til -5 °c,Farge: blå

Review

Choose a ranking for this item. 1 star is the worst and 5 stars is the best.