Kategorier

Mammut Kompakt MTI Summer Syntetisk Soveposer,mammut salg libris,salg promo

NOK1,318.90  NOK659.45Du får 50% avslag
  • Modell: Mammut 004174
  • 6358 stk. på lager
  • Mammut Kompakt MTI Winter Syntetisk Soveposer,mammut crater jakke,Detaljist
  • Mammut Kompakt MTI Summer Syntetisk Soveposer,mammut salg libris,salg promo
  • Mammut Kompakt MTI Spring Syntetisk Blå Soveposer,mammut fjellsko test,Handle bestselgere
  • Mammut Kompakt Spring 180 Syntetisk Soveposer,mammut norge,Selger
  • Mammut Kompakt Winter 195 Syntetisk Soveposer,ajungilak mammut norge,billig Norge
Mammut Kompakt MTI Summer Syntetisk Soveposer,mammut salg libris,salg promo_checkout

Description

mammut sko best i test Mammut Soveposer Syntetisk , Mammut Kompakt MTI Summer Syntetisk Soveposer,mammut salg libris,salg promo mammut forhandler norge,røverpris

Den multi prisbelønte legende: Ultralight, extremey komprimerbar og enestående vekt / isolasjon forhold. Best i klassen når det gjelder pakkestørrelse.
Ideell for:
Reise
Backpacking
Egnet for:
Nærme seg
spesifikasjoner:
Maksimumstemperatur (i henhold til EN 13537): 25 ° C
Lavere komforttemperatur grenseverdier menn (i henhold til EN 13537): 6 ° C
Lavere komforttemperatur grense kvinner (i henhold til EN 13537): 10 ° C
Ekstreme temperaturer (i henhold til EN 13537): 7 ° C
US temperatur: 41 ° C
Temperatur ifølge amerikanske Norm i ° C: 5 ° C
Total vekt uten ting bag: 900 g
Fyllvekt: 350 g
Glidelås side: Høyre
Glidelås lengde: 160 cm
Pakking dimensjoner: 18 x 35 cm
Stuff bag Størrelse: XS
Pakking volum: 5,5 l
Inne bredde i foten området (i henhold til EN 13537): 53 cm
Maksimal innvendig bredde (i henhold til EN 13537): 81 cm
Sovepose linje: Summer
Ergonomisk Foot øker komfort og isolasjon
Utmerket vekt / isolasjon forhold
Silkemyk stoffer
Den høye ytelsen Ajungilak MTI Pro fylling kombinerer lav vekt, optimal kompressibilitet og maksimal varmeisolering
Materiale:
Hovedstoff:
Kompakt Summer
50D Nylon (Bluesign godkjent)
Sammensetning:
Ytre Materiale: Polyamid 100%
Fôr:
Kompakt Summer
50D Nylon (Bluesign godkjent)
Sammensetning:
Ytre Materiale: Polyamid 100%
Fyll:
Ajungilak MTI Pro
Sammensetning:
Ytre Materiale: Polyester 100%
Stell:
Ikke la posen i kompresjons sekk for lange perioder. Oppbevar den løst eller sette ned poser i den medfølgende butikken pose og syntetiske poser med løsne kompresjonsremmer.
Lufte posen etter bruk. Husk menneskekroppen avgir ca 1/3 av en liter svette hver natt.En sovepose liner og / eller en ytre pose forlenger levetiden av posen, samt øke varmen effekt.
Ikke rull vesken. Starter med fotenden, stappe posen inn i ting sekk, ta vare å fordele bulk jevnt. Roter bag som du ting og knele på det hvis nødvendige. Dette vil forlenge levetiden og ytelsen til fyllet.
Vask vesken bare hvis virkelig nødvendig. For eksempel hvis det er veldig skittent, stinker eller Loft er shrinking.Ajungilak soveposer er er mothproof og ikke allergifremkall.
Hvordan vaske en ned eller syntetisk fiber sovepose:
Justere vanntemperaturen i henhold til vaskeanvisningen
Vask i vaskemaskin (merk informasjonen ovenfor!) På dobbel skylling eller for hånd i badekaret. Til håndvask, til karet med vann og tilsett spesialmiddel. Senk sovepose i såpeskum med glidelåsen lukket, la det trekke i ca 1 time og skyll grundig flere ganger. Trykk på vannet forsiktig ut (under ingen omstendigheter vri soveposen ut) og løft den forsiktig ut av karet.
Hvordan å tørke en ned sovende bagL:
Spre sovepose til tørk i romtemperatur på en stor vask stand. Ned klumper som henger sammen i kamrene må trykkes ut hvert 30. minutt. Etter 4 timer løsne opp klumper ved å treffe soveposen med hånden. Etter to dager riste posen ut, og det vil være nesten tørr. Du kan nå fullføre tørkeprosessen i en stor tørketrommel (minst 10 kg kapasitet). Se opp for hot spots i tørketrommelen, da disse kan brenne ytterstoffet! Hvis du bruker en tørketrommel (minst 10 kg kapasitet), må du huske å sette den til ikke mer enn 40 ° C. Lukk glidelåsen og legge til et par tennisballer for å løsne opp fyllet.
Hvordan å tørke en syntetisk fiber sovepose:
Hvis du bruker en tørketrommel, må du huske å sette den til ikke mer enn 40 ° C. Se opp for hot spots i tørketrommelen, da disse kan brenne ytterstoffet! Lukk glidelåsen og legge til et par tennisballer for å løsne opp fyllet.
Tørketid uten en tørketrommel: ca. 24 timer.
Down tap:
Å tilby en behagelig temperatur, må sovepose være luft gjennomtrengelig. Imidlertid har dette den konsekvens at de fineste tråder av ned kan jobbe seg gjennom stoffet. Det er viktig å forstå at ned tap betyr ikke at stoffet er skadet eller mindreverdig. Den beste løsningen er å trekke ned spredt tilbake inn i fylle bakfra. Det lille hullet hvor fibrene har skilt vil vanligvis reparere seg selv ved naturlig reposisjonering av fibrene som soveposen er i bruk. Denne prosessen kan fremskyndes ved å gni forsiktig eller masserer stoffet i området rundt hullet.
Ikke trekk ned ut av soveposen! Inne i sovepose forskudds klynger er blandet sammen og noen ganger knyttet sammen. Hvis du trekker ut en ned klyngen, vil en annen følge. Dette vil unødig øke hullet mellom fibers.There er ingen pustende ned soveposer som har absolutt ingen forskudds tap. Tapet av noen retninger av ned ligger i naturen av teknologien og betyr ikke at produktet er defekt. Å miste noen ned strengene vil ikke redusere isolasjonen av soveposen. Vårt samarbeid med verdens ledende stoff leverandører, som gir garantert ultra tett veve ned kvalitet, gjør at vi er i stand til å garantere absolutt topp ytelse

Fullfør bestilling av Mammut Kompakt MTI Summer med vår Soveposer utvalg og Syntetisk artikler. Naviger gjennom andre utendørs kategorier på Mammut utmerket verdi hot salg Oslo, din nettbutikken som spesialiserer seg på utendørs utstyr, og få alle dine Syntetisk utstyr til den beste prisen, 100% garanti på Mammut utmerket verdi hot salg Oslo!

Beskrivelse

Spesifikasjoner

Vekt: Fra 1 til 2 kg Behagelig temperaturgrense: Fra 5 til 15 °c ,Fra 5 til -5 °c
Mammut - Soveposer - Syntetisk,Vekt: fra 1 til 2 kg,Behagelig temperaturgrense: fra 5 til 15 °c,Behagelig temperaturgrense: fra 5 til -5 °c

Review

Choose a ranking for this item. 1 star is the worst and 5 stars is the best.